Ursitoare Botez

Va asteapta o echipa plina de dinamism ce pune suflet si pasiune in tot ceea ce face! O lume magica, plina de poveste… ziua crestinarii pruncului tau! Ursitoarele Craiova ii vor impleti o viata frumoasa, plina de realizari marete peste care domeste o iubire imensa, caci numai tu, mamica draga, i-ai oferit viata,  l-ai alintat, l-ai leganat, l-ai protejat.

Pachete disponibile :

  • Pachet STANDARD :  Acest pachet este format din cinci personaje. Spiridusul cel care prezinta si vesteste cele trei ursitoare. Cele trei zane ursitoare care ursesc pruncului iar la final apare si vrajitoarea, cea care aduce un moment comic spectacolului.
  • Pachet MAXI : Acest pachet este format din sase personaje : Mickey Mouse sau Minnie Mouse, dupa preferinte si cele cinci personaje de la pachetul STANDARD

In plus la fiecare dintre aceste pachete se mai poate aduga si ingerasul care vine la biserica si aranjeaza cristelnita.

Ursitoare mot

La implinirea unui anisor, micutul tau este insotit din nou de cele trei zane ursitoare, un ingeras si Mickey Mouse. Ajutandu-l in momentul primei sale alegeri legate de destinul sau.